Sionie Horde

De Sionie Horde is één van de twee welpengroepen van de Hartelgroep in Spijkenisse.

De groep bestaat uit maximaal 30 jongens en meisjes, allemaal tussen de 7 en 11 jaar . Op dit moment hebben wij een wachtlijst voor nieuwe welpen

Bijna iedere vrijdagavond hebben wij opkomst van 19:00 tot 21:00 maar vanaf 18:45 staat de deur open en ben je al welkom.

Welpen zijn jonge wolfjes en die leven in de jungle. Wij werken vanuit het thema Jungle Book, een verhaal wat iedereen wel kent. Daar komen ook de namen van de leiding vandaan, een beetje vreemd misschien maar het went snel.

Zoals al verteld hebben we iedere vrijdag avond een opkomst en heeft de leiding voor jullie een compleet programma gemaakt. Dat programma is elke week anders: spelletjes, knopen, koken, EHBO, knutselwerkjes, leuke dingen leren, noem het maar op of het komt voorbij. Een van de belangrijkste dingen die centraal staat bij alle activiteiten is samenwerken, iedereen moet z’n steentje bijdragen om een goed eindresultaat te behalen.

Paar keer per jaar hebben we een weekendkamp waarbij we met heel de groep een weekend in ons eigen clubgebouw blijven slapen. Het is altijd gezellig en elke keer weer een ander thema natuurlijk! Er zijn ook activiteiten op de zaterdag waar we als Hartelgroep gezamenlijk een activiteit  beleven of met andere welpengroepen uit de regio.

Eén keer per jaar, in de 1e week van de zomervakantie, gaan we op zomerkamp. Dat is niet een weekend maar een hele week! Dan verblijven we in het clubgebouw van een andere scouting groep ergens in Nederland. Hierover wordt ruim van tevoren al het een en ander aan de ouders bekend gemaakt. Het is de afsluiting van een scoutingjaar, een hoogtepunt en daar moet je bij aanwezig zijn geweest…

Je kan ons bereiken via sioniehorde.hartelgroep@gmail.com