Sequoia Vendel

Aangenaam wij zijn het Sequoia Vendel,

Sequoia is de grootste en oudste boom ter wereld en dat is dan ook het perfecte symbool voor wat wij als vendel belangrijk vinden. Ons vendel gelooft in tradities en in groei! Wij willen dat al onze scouts groeien als persoon en zeker ook als teamplayer.

Wat doen we dan? Wij zijn buiten bezig, leren hakken en omgaan met messen, vuur maken, grote objecten knopen, zelfstandig maaltijden bereiden voor de gehele groep en natuurlijk uitgebreide hikes (dagwandelingen met orientatie-technieken). Ook doen wij ieder jaar mee met de regionale scouting wedstrijden waarbij we dan ook bijna iedereen ons kwalificeren om daar te mogen voor de landelijk scouting wedstrijden iets waar we heel trots op zijn.

Als dit is wat jij leuk vind dan moet je bij het Sequoia-vendel zijn! Onze opkomst duurt van 10 tot 13 uur op zaterdagmorgen. Omdat we dus altijd daglicht hebben kunnen we zomer en winter buiten bezig zijn!

Wil jij dus ook bij de allergezelligste speltak van de regio horen, en gezellig 6 keer kosteloos mee draaien om te kijken of dit echt iets voor jou is.

Om dan vervolgens officieel geinstalleerd te worden om er dan ook echt bij te horen!

We zien je graag komen!