Landscouts

Het Sequoia Vendel  is één van de twee scouts takken van de Hartelgroep in Spijkenisse. De groep bestaat uit jongens en meisjes, allemaal tussen de 11 en 15 jaar.

Bijna iedere zaterdag ochtend hebben wij opkomst van 10:00 tot 13:00.

Je kunt ons bereiken via sequoiavendelhartelgroep@gmail.com

land1
land2
Wie zijn we en wat doen we?

Sequoia is de grootste en oudste boom ter wereld en dat is dan ook het perfecte symbool voor wat wij als vendel belangrijk vinden. Ons vendel gelooft in tradities en in groei! Wij willen dat al onze scouts groeien als persoon en zeker ook als teamplayer.

Wat doen we dan? Wij zijn buiten bezig, leren hakken en omgaan met messen, vuur maken, grote objecten knopen, zelfstandig maaltijden bereiden voor de gehele groep en natuurlijk uitgebreide hikes (dag wandelingen met oriëntatie-technieken).

En verder?

Ieder jaar doen we mee met de regionale scouting wedstrijden waarbij we dan ook bijna iedereen ons kwalificeren om daar te mogen voor de landelijk scouting wedstrijden iets waar we heel trots op zijn.

Als dit is wat jij leuk vind dan moet je bij het Sequoia-vendel zijn! Wil jij dus ook bij de alle gezelligste speltak van de regio horen, en gezellig 6 keer kosteloos mee draaien om te kijken of dit echt iets voor jou is. Om dan vervolgens officieel geïnstalleerd te worden om er dan ook echt bij te horen! We zien je graag komen!

land3