Bevers

Ben jij tussen de 5 en 7 jaar? Vind je het leuk om iedere week iets leuks te doen, lekker buiten te spelen en allemaal dingen te leren? Kom dan bij de bevers! Hier doe je allemaal leuke spelletjes met kinderen die even oud zijn als jij.

De Bevers bestaan uit kinderen tussen de 5 en 7 jaar en zijn hiermee de jongste speltak binnen Scouting Nederland. De Bevergroep van de Hartelgroep bestaat op dit moment uit 21 kinderen en 7 leiding.

Bij de Bevers ligt de nadruk op spelenderwijs leren, de kinderen leren bij ons de basis van Scouting op een leuke en speelse manier. Dit betekent elke zaterdag 2 uur lang rennen, spelen, knutselen, leren en soms ook vies worden.
Dit doen wij allemaal in het dorp Hotsjietonia. In dit dorp leven een aantal vreemde snuiters die allemaal hun eigen Scouting specialiteiten hebben. Een aantal voorbeelden zijn Bas Bos en zijn vrouw Rebbel, Fleur en Keet kleur en Rozemarijn.

Iedere zaterdag, met uitzondering van feestdagen en de zomervakantie, heeft de leiding een vol en druk programma klaar staan voor de Bevers.
De kinderen leren dan een hele hoop verschillende dingen zoals EHBO, koken en bakken, vuur (lees waxinelichtje) aansteken, knutselen en vooral heel veel samenwerken en samen spelen.

Kom kijken wat we doen!

Op dit moment hebben wij weer plek voor nieuwe bevers! Wil jij een keertje met ons komen meespelen? Tof! Iedereen kan geheel vrijblijvend een paar opkomsten komen meedoen, zodat je kan zien of scouting wat voor jou is! Ben je enthousiast geworden? Neem dan contact met ons op via bevershartelgroep@gmail.com

Ben je (bijna) 7 of ouder? Kijk dan vooral nog even bij de Welpen!