Bevers

De Bevers zijn onze jongste leden binnen de Hartelgroep in Spijkenisse. De groep bestaat uit jongens en meisjes, allemaal tussen de 5 en 7 jaar.

Bijna iedere zaterdag ochtened hebben wij opkomst van 10:00 tot 12:00.

Je kunt ons bereiken via bevershartelgroep@gmail.com

sionie1
sionie2
Wat zijn Bevers?

De Bevers bestaan uit kinderen tussen de 5 en 7 jaar en zijn hiermee de jongste speltak binnen Scouting Nederland. Bij de Bevers ligt de nadruk op spelenderwijs leren, de kinderen leren bij ons de basis van Scouting op een leuke en speelse manier. Dit betekent elke zaterdag 2 uur lang rennen, spelen, knutselen, leren en soms ook vies worden. Dit doen wij allemaal in het dorp Hotsjietonia. In dit dorp leven een aantal vreemde snuiters die allemaal hun eigen Scouting specialiteiten hebben. Een aantal voorbeelden zijn Bas Bos en zijn vrouw Rebbel, Fleur en Keet kleur en Rozemarijn.

Iedere zaterdag, met uitzondering van feestdagen en de zomervakantie, heeft de leiding een vol en druk programma klaar staan voor de Bevers. De kinderen leren dan een hele hoop verschillende dingen zoals EHBO, koken en bakken, vuur (lees waxinelichtje) aansteken, knutselen en vooral heel veel samenwerken en samen spelen.

Geïnteresseerd?

Op dit moment hebben wij weer plek voor nieuwe bevers! Wil jij een keertje met ons komen meespelen? Tof! Iedereen kan geheel vrijblijvend een paar opkomsten komen meedoen, zodat je kan zien of scouting wat voor jou is! Ben je enthousiast geworden? Neem dan contact met ons op via het email adres over vernoemd!

sionie3