BE Welpen ‘Sambhurhorde’

Welkom bij de Sambhurhorde

sambar.pngMomenteel hebben wij geen Welpen, mochten er voldoende aanmeldingen komen, dan zal de horde eruit zien zoals hieronder beschreven:

Onze horde dankt zijn naam aan de Sambar, de wilde bok uit de jungle. De Sambars leven niet in kudden, maar alleen of in kleine familiegroepjes van vier of vijf dieren, bestaande uit een vrouwtje en enkele jongen.

Onze horde is ook een kleine horde, omdat wij een Bijzondere speltak zijn. Bij onze horde zitten namelijk Welpen die niet zo goed mee kunnen komen in een reguliere Welpenhorde, maar wel heel graag avonturen willen beleven, samen met anderen in de Jungle. En dat kan dus ook, wij passen ons spel aan aan de mogelijkheden van onze Welpen.

logosamenspelen

Heb je zin, ben je nieuwsgierig, wees dan niet verlegen en kom naar ons toe! Gaan we samen op avontuur door de Jungle. Met elkaar hebben wij altijd erg veel lol.

Wij proberen zoveel mogelijk met groepsactiviteiten van de Hartelgroep en met de Scoutingactiviteiten in de Regio of zelfs Landelijk mee te doen.

 

Onze speltak heeft 1 welpennest:

nest rood rood

 

Verder zijn wij een gemengde speltak. Bij ons kan iedereen met een functiebeperking komen meedraaien. We helpen elkaar als en waar dat nodig is.

Bekijk eens onze foto’s van het afgelopen Scoutingseizoen!

 

Al zin gekregen? Wij kijken naar jou uit!

 

De jungle:

jungle