Sequoia vendel op de LSW

Tijdens het pinksterweekend was het dan zo ver. De 2 patrouilles van het Sequoia vendel mochten naar de LSW.

Op vrijdagavond werd kwam iedereen al bijeen om de aanhanger in te pakken. De pionierpalen werden ingepakt, de teamborden werden heel voorzichtig in de aanhanger ingeladen, kisten zijn compleet gemaakt met boodschappen en de persoonlijke spullen mochten natuurlijk niet ontbreken.
En wat waren we zaterdagochtend blij dat de aanhanger al ingepakt was. Want 8 uur in de ochtend vertrekken bleek toch wel erg vroeg te zijn en de meeste ogen waren nog klein. Als snel zat iedereen in de auto richting Baarn. Wat hadden we er veel zin in. In Baarn konden we gelukkig snel het terrein op. De aanhanger werd het terrein op geduwd en de leiding moest afscheid nemen van de scouts. Vanaf nu moesten ze het zelf doen. We hebben met de leiding nog genoten van het mooie toneelspel in grote kampvuurkuil. Wat kunnen er toch veel kinderen in!
De scouts hebben tijdens het weekend verschillende spellen gespeeld. Het ene spel net wat enthousiaster als de andere, maar plezier was het belangrijkste. Op zondag werd de hike gelopen en wat geluk hadden de scouts met het weer! Het was heerlijk. Gelukkig was de hike ook grotendeels tussen de bomen, dus van verbranden was geen sprake.
De maaltijden konden natuurlijk niet ontbreken. Ee scouts hebben weer heerlijk gekookt voor hunzelf en de jury. En elke dag was er wel weer tijd voor een thema moment. De organisatie van de LSW had weer flink uitgepakt, waardoor er weer een super verhaal werd verteld door het weekend heen.
Op maandag mocht de leiding de scouts weer ophalen in Baarn. Terwijl de leiding al in de kampvuurkuil aan het wachten was, kwamen de scouts langzaam binnen druppelen.  Groepje voor groepje werd weer in de kampvuurkuil gezet. Het was passen en meten, maar gelukkig zat uiteindelijk iedereen weer op een plekje. De scouts zagen er erg moe uit wat alleen maar betekend dat zij een super weekend hebben gehad!
Voor de leiding kwam ook nog een super bericht, de scouts hadden namelijk al de hele aanhanger ingepakt! En voordat we het wisten konden we alweer het terrein verlaten. En dat als een van de eerste groepjes van de 105.
Ook kunnen we weer trots zijn op de prestaties van het vendel. Ze hebben dan wel niet de hoogste plaatsen bereikt, maar wat een enorm leuk weekend hebben ze gehad. En daarom zijn wij trots dat de Space unicorns de 79e plek hebben behaald en de space explorers de 99e plek hebben behaald.
Moe maar zeer voldaan ging iedereen op de maandag weer naar huis!