De Regionale Scouting Wedstrijden (RSW) zit er weer op!  Het was een geweldig weekend vol uitdagingen en gelukkig goed weer. De scouts moesten het weekend van 23, 24 en 25 Mei onder toeziend oog van een jury team laten zien dat ze echte scouts zijn. Dit moesten ze op een aantal vlakken; opzetten van de tent, bereiden van een maaltijd, samenwerking, het naambord, de thuisopdracht (iets wat moest drijven en een half uur licht moest geven), de tocht op zaterdag en nog veel meer!

Maar dan komt natuurlijk het de bekendmaking van de uitslag. Dit jaar noemde ze alleen de top 10 op, de spanning was om te snijden maar uiteindelijk waren De Snorkels van het Sequoia Vendel 4de geworden van de regio en mogen dus door naar de Landelijke Scouting Wedstrijden (LSW) in Baarn! Helaas voor De Zeepjes (13e) en de Pirate Babes (16e) van het Smirnoff Eskader zat het dit jaar niet in een plek te bemachtigen, maar desondanks twee hele goede prestaties! We zijn trots op jullie allemaal! We willen in ieder geval heel veel succes wensen aan Stefan  Lisa Emi Samantha en Quinty op de LSW!

Leave a comment

HTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>