Nieuwe leden bij het Sequoia vendel

Helaas hebben we na de zomer afscheid genomen van 4 jeugdleden die een nieuwe uitdaging aan gaan bij de explorers. Maar ook hebben we weer nieuwe leden kunnen verwelkomen.

Wij hebben na het overvliegfeest 2 nieuwe scouts erbij gekregen. Silvan en Myron hebben hun groene blouse verwisseld voor een bruine. Silvan en Myron zijn geïnstalleerd tijdens het weekendkamp Jota. Silvan en Myron konden niet wachten totdat ze er echt bij hoorde. Op zaterdagavond bij het kampvuur zijn ze geïnstalleerd. Ze hebben samen de belofte afgelegd en we kunnen op ze rekenen!

Aantal weken later hebben we ook nieuwe leiding mogen verwelkomen bij ons vendel. Melvin draaide al een tijd met ons mee en nu was het toch echt tijd om hem ook te installeren. Melvin deed het niet alleen. Jim hebben we ook mogen verwelkomen, nadat hij jaren leiding heeft gegeven bij de welpen. We zijn erg enthousiast dat wij ze hebben mogen verwelkomen in het team. En het blijft natuurlijk mooi dat ze beloven het goede te zoeken en te bevorderen. De scouts kunnen zeker op ze gaan rekenen.

Het sequoia vendel is erg blij met de nieuwe leden en we gaan er weer een feest van maken!