Kerstdiner Astronauten Stam

Kerstdiner 2016

Ook 2016 is door de astronauten stam als vanouds afgesloten met een kerstdiner. Dit is een gezellige traditie waarbij we met zijn alle een uitgebreid kerstdiner bereiden, dit doormiddel van het trekken van lootjes. Iedereen maakt een gerecht in de gang die op zijn of haar lootje staat!

Dit jaar vond het kerstdiner plaats op 23 december en kwamen wij alle bij een. Bij binnenkomst kwam de geur van lekker eten gelijk mee. Dus snel de tafel dekken de kerstboom erbij en aan tafel!

We begonnen natuurlijk met de voorgerechten, deze waren gemaakt door Jeffrey, Stefan en Linda. We aten lekkere gepocheerde eieren, carpaccio, garnalen cocktails en kaasfondue met bier. Hierbij hadden we een lekkere punch.

Toen alle voorgerechtjes op waren gingen we door naar de hoofdgerechten bereid door Ilja, Marije, Jari en Margreth. We konden onze buikjes vullen met beenham met cranberrysaus, pasta pesto, gerookte kip champion taart en natuurlijk stoofpeertjes.

Als dat nog niet genoeg was hadden we ook nog desserts heerlijke nutella cheesecake met een oreo bodem en rocky road topping, appeltaart, chocolade fondue en lekker triple chocolat ijs met creme anglais. Jesse, Nicky en angelo hebben hard hun best gedaan voor deze lekkere toetjes.

De avond werd natuurlijk afgesloten met een mooie groepsfoto!