HCS komt eraan!

Tijdens HardCore Scouts-weekend, een jaarlijks terugkerende traditie van de Hartelgroep, overnachten we met de gehele groep in tenten. Ja, ook in de winter! De afgelopen jaren hebben we het best wel een klein beetje koud gehad tijdens HCS. Brood bevroor terwijl je het at, melk kwam in bevroren stukken uit het pak… Maar het was superleuk! Iedereen had onwijs stoere verhalen na afloop van het weekend. Wie heeft er ooit gekampeerd bij zulke kou?! Wij wel!

Dit jaar vindt van 13 tot en met 15 maart 2015 alweer de tiende editie plaats van HCS; het thema dit jaar is dan ook “X”, het Romeinse cijfer voor 10. De locatie van dit supertoffe weekend is dit jaar labelterrein “Staelduin” te ’s-Gravenzande; hetzelfde terrein waar de traditie 10 jaar geleden is gestart.

Traditiegetrouw delen we ook dit jaar de dassen uit! Als je vijf of tien jaar mee bent geweest op HCS verdien je natuurlijk een speciale das, waardoor voor iedereen duidelijk is wat voor een doorzetter jij bent. Natuurlijk verdien je deze das niet door een keer koffie te komen drinken op HCS. Deze das is alleen het dragen waard als je vijf of tien keer hebt gebikkeld! Als je sneeuw hebt doorstaan, zware regenval hebt overleefd, als je tent bijna is weggewaaid, als je ontzettend ver hebt moeten lopen om je terrein te bereiken, als je tenen bijna van je voeten zijn afgevroren, als je vuurtje niet wilde branden, je je eigen speltak door al deze ellende hebt geholpen of dat de glühwein op was… Dan ben je de das waard!

Zien we jou ook op 13, 14 en 15 maart a.s.?

Leave a comment

HTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>