Bronzen waarderingsteken

Baloe en Raksha hebben uit handen van onze groepsvoorzitter Paul het bronzen waarderingsteken ontvangen.
Dit kregen zij voor hun inzet in de afgelopen jaren voor de groep, onze speltak uiteraard šŸ™‚ maar ook voor hun inzet bij Landelijke Scoutingactiviteiten. Zo zijn zij namelijk naast leiding bij de BE/Blauwe Vogels ook leiding bij de TeCoHIT, welke ieder jaar met Pasen gehouden wordt bij HIT Zeeland. Daarnaast zijn zij ook beide actief voor de Service Kring JOTA-JOTI, die o.a. techniekactiviteiten voor de jeugd promoot.

CWG_W5RW4AAsdCu.jpg large

Het groespbestuur organiseerde op zaterdag 12 december een vrijwilligersborrel, tijdens deze middag/avond worden alle vrijwilligers van onze groep bedankt voor hun inzet in het afgelopen jaar. Officieel is op 7 december de Nationale Vrijwilligersdag, maar dit werd nu dus op 12 december bij de Hartelgroep gevierd.

DSC_3339

Dit jaar werden voor de eerste keer lustrumtekens uitgedeeld aan kaderleden die dit jaar een lustrum van 5,10,15,20, enz vieren.
Naast deze feestelijkheden werd ook Madeleine beloond voor haar inzet voor krantenartikelen over onze groepsactiviteiten, die zij al jaren schrijft voor de plaatselijke krant.