Bevers lopen de Duinenmars

Zaterdag 7 april 2018 hebben de Bevers van de Hartelgroep meegelopen in de 67ste Duinenmars. We hebben het erg naar ons zin gehad op deze leuke en gezellige dag. De bevers hebben allemaal de tocht van 5 kilometer uitgelopen en konden aan het einde dus allemaal een medaille in ontvangst nemen!

Met 6 bevers , 4 leiding en 3 gasten zijn we in de ochtend aan de tocht begonnen. De tocht was erg leuk en op sommige stukken konden we ook genieten van de mooie natuur. We hebben namelijk door verschillende mooie bossen en parken gelopen.

Hoewel sommige bevers de tocht liepen alsof het niks was , hadden andere er toch wel een beetje moeite mee. Desondanks heeft iedereen de tocht uitgelopen en daar mogen de bevers natuurlijk ontzettend trots op zijn.

Voor de meeste bevers was dit de eerste keer dat ze meededen aan de Duinenmars. Gelukkig vond iedereen het leuk en we hopen dat we volgend jaar met nog meer bevers aan de toch kunnen beginnen!

Aan het einde van de dag was er voor de bevers nog de gelegenheid om verschillende soorten dasringen en andere leuke dingetjes te kopen bij de kraampjes. De bevers hebben hier uiteraard gebruik van gemaakt en zijn met mooie nieuwe dasringen en leuke badges weer terug naar huis gekeerd.