Overvlieg feest!

Weekend  van 9, 10 en 11 september was het weer een feestje tijdens het jaarlijkse overvliegfeest bij de scouting Hartelgroep met dit jaar als thema Hawaii.

Zaterdagmiddag zijn alle te oude leden overgevlogen naar hun nieuwe speltak. Dit ging door middel van het spelen van verschillende spelletjes die allemaal bij hun eigen speltak paste. De leden zijn ontvangen door hun speltak nadat ze de sloot waren over gesurft en zijn hierna gelijk verder gegaan met het gezellige kamp.

In de avond hebben de surfbabes en sufdudes nog laten zien hoe goed ze zijn met het verzamelen van bloemen voor de bloemenkrans en zo zijn ze de eilanden van Hawaii rondgevaren. Ook werd er weer om middernacht oud en nieuw gevierd met oliebollen om het nieuwe scoutingjaar in te luiden. Op zondag hebben alle leden nog een groot postenspel gespeeld met verschillende spellen in het thema Hawaii.

Klinkt het jou ook heel leuk om eens een kijkje te komen nemen op scouting, dan kan dat natuurlijk! Kijk op de rest van de website voor verder informatie over de groep en de speltakken.