Kijkopkomst Sequoia vendel

Ondanks het wisselvallige weer hebben we afgelopen zaterdag een super opkomst gedraaid!

Deze keer niet alleen met onze eigen scouts, maar ook met een aantal welpen waarvan een deel aanstaande zaterdag naar ons over zal vliegen.
Om alvast in de sfeer van de herfst te komen hebben we appels opgewarmd op het vuur, uiteraard bestrooid met kaneel en rozijnen. Terwijl de appels aan het opwarmen waren (dat viel niet mee, een vuur aanhouden met zoveel regen) hebben we een nieuw spel gespeeld; nijlpaarden!! Bij dit spel moet je zoveel mogelijk tennisballen verzamelen met je team terwijl je op een groot skateboard ligt. Zoals op het filmpje hierbij te zien is, was dit een groot succes!
Na het actieve nijlpaarden was het tijd om even bij te komen en onder het genot van de inmiddels warme appel na te denken wat nou echt tof is om te doen aankomend seizoen. De scouts hebben op een groot doek al hun wensen geschreven en daar kwamen een heleboel leuke ideeƫn uit, waaronder een dropping lopen, leren omgaan met bijl en mes, een voedselgevecht houden en nog veel meer toffe dingen!
Onze overvliegers Janouk en Quinty wilden nog graag vliegend tapijt spelen als hun laatste spel bij de scouts. De scouts rolden onder een hoop gegil het hele gebouw door.
Hierna was het alweer tijd om te sluiten.
Aankomende zaterdag is het overvliegen. Een moment waarop we nieuwe scouts zullen ontvangen, maar ook scouts zien overvliegen. We wensen iedereen heel veel plezier met het overvliegen, we verklappen vast dat het heel erg leuk gaat worden!
https://youtu.be/a7LUsicphIQ